Heemskerk: "Carnaval dit jaar maar laten schieten"

10 februari 2016, 08:05

FC Den Bosch-keeper Kees Heemskerk heeft carnaval dit jaar maar laten schieten. De 24-jarige sluitpost was vorige week in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen de amateurs van VVSB (2-3 verlies) met een late blunder de schlemiel bij de Brabantse club.

"Vorig jaar heb ik het voor het eerst gevierd, dit jaar heb ik het laten schieten. Ik denk dat dat voor mij op dit moment een goede keuze was", zegt Heemskerk tegen de NOS. De doelman was na de uitschakeling het doelwit van Bossche supporters. "Ik heb mensen horen zeggen dat ik voor de trein moet springen. Dat soort dingen komt wel aan." Heemskerk had het er in de eerste dagen moeilijk mee. "Daarna heb ik mezelf opgepakt en ben ik verder gegaan."

Voetbalsupporters komen de laatste tijd wel vaker negatief in het nieuws. Daarom wil de KNVB in gesprek met de supportersverenigingen, maar volgens Heemskerk heeft dat weinig zin. "Je hebt er gewoon een paar gekken tussen lopen, die het voor de rest verpesten. Dat heb je met alles, niet alleen in het voetbal", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen