Boilesen lijkt te bedanken voor Dinamo Zagreb

10 februari 2016, 15:10

Nicolai Boilesen lijkt niet van plan over te stappen naar Dinamo Zagreb. Eerder deze week werd bekend dat de Kroatische topclub - in Kroatië is de transfermarkt nog tot en met komende maandag open - interesse heeft in de 23-jarige linksback van Ajax, maar die heeft geen haast om te vertrekken uit Amsterdam.

"Ik kan bevestigen dat er geïnteresseerde clubs zijn, die zijn er nog steeds. Daar ben ik blij mee, maar het is niet zo dat ik op het punt sta om ergens te tekenen", zegt Boilesen tegen het Deense Bold. De verdediger heeft een aflopend contract bij Ajax, waar hij uit de gratie is geraakt. Hij speelde dit seizoen nog geen minuut in het eerste elftal en Jong Ajax.

"Ik wilde in de wintertransferperiode wel weg, maar de juiste club kwam niet. Dat heeft niets met financiën te maken. Geld is nooit mijn drijfveer geweest, maar sportief gezien voelde het gewoon niet goed", aldus Boilesen. Hij heeft geen haast met het vinden van een nieuwe club. "Ik ben pas 23 jaar en moet de juiste keuze voor de lange termijn maken en niet in paniek beslissingen nemen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen