Stevens wegens hartritmestoornissen weg bij Hoffenheim

10 februari 2016, 15:24

Huub Stevens heeft woensdag op een persconferentie bevestigd dat hij per direct vertrekt als coach van 1899 Hoffenheim, zoals eerder op de dag al werd gemeld in Duitse media. De 62-jarige trainer stapt op om gezondheidsredenen. Hij kampt met hartritmestoornissen en moet mogelijk worden geopereerd.

"Ik heb mijn beslissing op aanraden van de artsen die me onderzocht hebben genomen", begon Stevens de persconferentie. "Het spijt me dat ik de club in deze moeilijke situatie moet verlaten, maar ik hoop en denk dat iedereen er wel begrip voor heeft dat mijn gezondheid de prioriteit heeft. Ik kamp met hartritmestoornissen en wellicht moet ik geopereerd worden. Ik heb ook altijd gezegd dat mijn gezondheid voorgaat."

Stevens kwam in oktober 2015 naar Hoffenheim, maar hij kon de ploeg niet omhoog helpen in de Bundesliga. In de tien wedstrijden onder zijn leiding haalde Hoffenheim acht punten. Het is samen met Hannover 96 de hekkensluiter in de Duitse competitie.

Assistent-coach Alfred Schreuder had woensdag samen met zijn collega Armin Reutershahn de leiding over de training van Hoffenheim.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen