Parzyszek hoopt snel bij De Graafschap aan te sluiten

10 februari 2016, 15:55

De Graafschap heeft goede papieren om Piotr Parzyszek terug te halen naar De Vijverberg. Niet alleen de clubleiding, maar ook de speler in kwestie is positief over een nieuwe samenwerking. Het is een kwestie van het gladstrijken van de laatste plooien.

Tussen augustus 2012 en januari 2014 stond Parzyszek al onder contract bij De Graafschap. Technisch manager Peter Hofstede was eerder al positief over een comeback. "Ik hoop snel dat het helemaal rondkomt", reageert de 22-jarige Pool zelf bij [a,http://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2105422/Piotr-Parzyszek-ik-hoop-zo-snel-mogelijk-aan-te-sluiten-bij-De-Graafschap,_blank,Omroep Gelderland]. "Er moeten nog wat dingen gecheckt worden in het contract. Dan volgt er nog een medische keuring. Ik sta liever gisteren dan vandaag op het veld bij De Graafschap. Ze zijn er de hele dag druk mee."

De aanvaller maakte in 2014 de overstap naar Charlton Athletic, maar in Engeland verliep het niet zoals gepland. Dat gold ook voor verhuurperiodes bij het Belgische Sint-Truiden en het Deense Randers FC. "Wat betreft Charlton moet ik ook zelf kritisch zijn. Misschien was ik er nog niet klaar voor. In Denemarken is het oneerlijk gegaan. Ik heb daar geen eerlijke kans gekregen ook", zegt Parzyszek over zijn buitenlandse avonturen.

De Poolse aanvaller maakte in zijn eerste periode in anderhalf seizoen 26 goals voor De Graafschap. Met zijn scoringsdrift hoopt hij de Superboeren dit seizoen in de Eredivisie te kunnen houden. Momenteel is de achterstand op nummer zeventien SC Cambuur één puntje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen