"Een echt sterke band heb ik niet meer met Ajax"

10 februari 2016, 16:54

Sergio Padt is de afgelopen tijd in bloedvorm en hoopt zijn ijzersterke prestaties komende zondag weer voort te zetten. De doelman neemt het dan met FC Groningen op tegen Ajax. De puntenpakker heeft er zin én vertrouwen in.

Padt is de laatste weken zeer moeilijk te passeren. "Het gaat inderdaad heel lekker", beaamt de Groningen-goalie op de website van het managementbureau Wasserman. "Maar ook met het team gaat het niet slecht, met zes punten uit de laatste twee wedstrijden", weet Padt. "Alles draait om punten pakken. Maar dat ik in het nu goed doe, geeft natuurlijk wel veel vertrouwen."

Het treffen met Ajax is voor Padt weer een mooie kans om zich te onderscheiden. "In de Euroborg spelen we, met het fanatieke publiek achter ons, meestal sterke wedstrijden. We hebben ook alle vertrouwen in een goede afloop", stelt de optimistisch ingestelde doelman, die vroeger in de jeugd van Ajax zat. "Ik heb, sinds ik er weg ben, inmiddels al drie keer tegen Ajax gespeeld en er voetballen zo langzamerhand niet veel spelers meer in dat team met wie ik in de jeugd heb samengespeeld. Een echt sterke band heb ik daarom niet meer met de club. Maar Ajax blijft een aansprekende tegenstander."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen