Contract bij profclub lonkt voor bekerheld VVSB

10 februari 2016, 19:13

Er gloort een transfer naar een profclub aan de horizon voor Maikey Parami, die zich vorige week tot bekerheld van zondagtopklasser VVSB kroonde, door vlak voor tijd de winnende 2-3 te maken in de kwartfinalewedstrijd tegen FC Den Bosch. Twee betaald voetbalclubs hebben zich namelijk gemeld bij de 21-jarige aanvaller.

Dat heeft Parami zelf tegenover Omroep West bevestigd. "Het is mijn droom om bij een profclub te spelen. Als ik die kans krijg, wil ik de kans pakken." Om welke clubs het gaat, is nog niet duidelijk. "Ik weet nog niet of de interesse serieus is, maar de clubs hebben contact opgenomen met mijn zaakwaarnemer", aldus de bekerheld van VVSB, die nog tot de zomer onder contract staat bij de topklasser.

Omdat Parami daags na de sensationele bekerstunt 'gewoon' weer stage liep bij de HEMA, werd hij bedolven onder de aandacht. "Het is nu lekker rustig, maar ik heb wel genoten", aldus de aanvaller, die in de halve finale tegen FC Utrecht (uit) speelt met VVSB. Daar is hij echter nog niet mee bezig. "De focus ligt op de topklasse. Het belangrijkste is dat we bij de eerste zeven eindigen in de topklasse", doelt hij op de plaatsing voor de nieuw ingevoerde tweede divisie. "Een week voor de wedstrijd tegen FC Utrecht, richten we ons weer op de beker."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen