Liverpool luistert naar fans: ticketplannen geschrapt

10 februari 2016, 20:18

Nadat Liverpool aankondigde dat de ticketprijzen tot 77 pond verhoogd zouden worden, kreeg de Engelse topclub een vrachtlading aan kritiek van de supporters over zich heen. Naar aanleiding van de furieuze reacties hebben The Reds besloten om de plannen te schrappen.

De plannen van Liverpool zorgden voor veel onvrede en onbegrip bij de fans. De club uit de Beatles-stad heeft de situatie onderschat en komt nu dus terug op de plannen. Bovendien heeft de voetalgrootmacht haar excuses aangeboden richting de fans.

Om te protesteren tegen de verhoging van de ticketprijzen liepen duizenden fans afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen Sunderland (2-2) ruim voor het laatste fluitsignaal al het stadion uit. "Moeten we verdomme 77 pond betalen om f*cking Jordan Henderson een vrije trap in de muur te zien schieten? Ben je gek geworden?", vroeg een fan zich hardop af voor het Anfield-stadion. Dat filmpje werd een hit op het internet.

De prijzen van de wedstrijdtickets blijven nu op 59 pond staan. Ook de prijzen van een seizoenkaart worden 'bevroren' door Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen