Dost verbijt zich: "Ik hoop eind maart weer te spelen"

10 februari 2016, 21:44

Bas Dost kan VfL Wolfsburg niet helpen in een moeilijke periode, omdat hij lange tijd buitenspel staat wegens een gebroken middenvoetsbeentje. Op krukken zag de Nederlandse spits zijn club, die al zeven duels op een overwinning wacht, afgelopen weekend met 3-0 bij Schalke 04 verliezen. Door de magere resultaten wordt de roep om Dost steeds groter.

Het is moeilijk om te zien voor Dost, die tijdens het trainingskamp in Portugal zijn middenvoetsbeentje brak. "Het is zuur dat ik niet kan spelen, maar ik probeer zo snel mogelijk terug te zijn", zegt onze landgenoot tegen Kicker. Hij draagt nog steeds gips en loopt nog steeds op krukken. "Maar in het weekend wordt het gips weggehaald", aldus de 26-jarige goaltjesdief.

In de periode van afwezigheid heeft Dost veel telefonisch contact met ploeggenoten. Dat het zo slecht gaat met Wolfsburg, vindt hij erg vervelend. "Het is jammer dat het op dit moment niet loopt", stelt de Oranje-international, die over twee weken weer lichte oefeningen mag doen op het veld. "Ik hoop dat ik eind maart weer kan spelen", aldus Dost.

Door de slechte prestaties is Wolfsburg terug te vinden op plaats acht in de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen