Aanvaller Parzyszek keert terug bij De Graafschap

11 februari 2016, 15:04

De terugkeer van Piotr Parzyszek naar De Graafschap is rond, zo meldt de hekkensluiter in de Eredivisie donderdag in een persbericht. De 22-jarige Poolse aanvaller tekent, onder voorbehoud van de medische keuring, een contract tot het einde van dit seizoen op De Vijverberg. De Graafschap heeft de optie bedongen voor een extra jaar.

"Ik ben super enthousiast om weer te spelen voor De Graafschap en weet wat mij te wachten staat op een sfeervolle De Vijverberg. We moeten met ons allen keihard werken, het publiek vermaken en zorgen dat we boven de streep eindigen", reageert Parzyszek, die tussen juli 2012 en januari 2014 al voor De Graafschap speelde. Destijds kwam hij in 48 wedstrijden tot 26 doelpunten. Later kwam Parzyszek uit voor Charlton Athletic, maar daar wist hij niet door te breken. De Engelse club verhuurde hem aan Sint Truiden en FC Randers. Enkele weken geleden liet Parzyszek zijn contract bij Charlton Athletic ontbinden.

"We zijn verheugd dat Piotr de draad bij ons weer oppakt. Er waren meer clubs in hem geïnteresseerd. Hij weet hoe wij hier werken, we hebben er vertrouwen in dat Piotr zijn steentje bij kan dragen aan onze doelstellingen", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede van De Graafschap.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen