Lazio boekt met Hoedt broodnodige zege op Verona

Jw
11 februari 2016, 22:53

SS Lazio heeft na een reeks van tegenvallende resultaten weer eens een overwinning opgeëist in de Serie A. De Romeinen wonnen met Nederlander Wesley Hoedt andermaal in de basisformatie de midweekse wedstrijd van Hellas Verona: 5-2.

De sfeer in het stadion van Lazio was minder fanatiek dan normaal. De Italiaanse subtopper moest vanwege racistisch gedrag van de harde kern delen van het stadion gesloten houden. Zonder steun van een deel van de fans ging het Lazio echter wel voor de wind.

Opmerkelijk genoeg vielen alle zeven doelpunten in de tweede helft, die daarmee genoeg spektakel bood. Alessandro Matri bracht Lazio op voorsprong, waarna Stefano Mauri en Felipe Anderson de wedstrijd binnen twintig minuten in het slot gooiden.

Het duel had een nog Nederlandser tintje kunnen krijgen, maar Urby Emanuelson bleef bij Hellas Verona op de bank en bij de thuisclub gold dat ook voor de weer fitte Ricardo Kishna en Edson Braafheid. Zij zagen toe hoe Hellas Verona verrassend genoeg nog wel terugkwam tot 3-2. Leandro Greco en 'good old' Luca Toni luidden de comeback in van de gasten, maar die werd niet compleet gemaakt. Balde Keita en Antonio Candreva (penalty) haalden de spanning weer uit de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen