Terugkerende spelers bij degradatieduel in Tilburg

12 februari 2016, 13:41

Voor Willem II en De Graafschap staat er zaterdagavond een belangrijk potje op het programma. Beide laagvliegers ontmoeten elkaar in Tilburg, waar Pol van Boekel om 19.45 uur fluit voor de aftrap. Voor Willem II geldt dat het afstand wil nemen van de degradatiezone, De Graafschap continueert de jacht op plek zeventien, die nu nog in handen van SC Cambuur is.

Tilburgse ziekenboeg stroomt leeg

Als Willem II van De Graafschap wint, dan kan het eindelijk weer een beetje naar boven kijken. "Het is een wedstrijd waarin we moeten. Daar kunnen we niet omheen, deze moet gewonnen worden. Met de rest mogen we niet tevreden zijn", aldus Wuytens.

Vreman: "Willem II lijkt een beetje zoekende"

Youssef El Jebli en Dean Koolhof kunnen weer speelminuten maken bij de Superboeren. "Zij kunnen het verschil maken als je ze inbrengt, dan breng je meer teweeg", weet Vreman, die denkt dat er wat te halen is in Tilburg. "Al met al draait dat elftal niet zoals ze zelf hadden verwacht, denk ik. Het elftal van Willem II lijkt een beetje zoekende. Wij moeten nu zowel uit als thuis onze punten pakken", stelt de trainer, die Piotr Parzyszek deze week als aanwinst verwelkomde.

[photo,95045,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen