Vermeer doet weer aangifte, Gio en De Boer steunen

12 februari 2016, 14:38

Kenneth Vermeer heeft voor de tweede keer in één week aangifte van bedreiging gedaan bij de politie. Eerder deze week deed de Feyenoord-keeper dat naar aanleiding van de walgelijke opblaaspop aan een strop bij de Klassieker tegen Ajax, nu heeft hij aangifte gedaan door de beledigingen die donderdagavond tijdens de Premier League of Darts zichtbaar waren. Teksten als 'Kenneth NSB' en 'Kenneth Vermeer Hangen' werden getoond.

Vermeer wordt door Feyenoord gesteund bij het doen van aangifte, zo meldt de NOS. Zijn coach Giovanni van Bronckhorst ging op het perspraatje voor PEC Zwolle-uit (zondag) in op de bedreigingen aan het adres van de doelman. "Nu weer kaarten bij darten met naam van Kenneth Vermeer erop, ik heb er werkelijk geen woorden voor", aldus Gio, die veel respect heeft voor de keeper. "Rondom Vermeer is deze week veel gebeurd, maar het gaat goed met hem. Het is fantastisch hoe hij ermee om gaat."

Niet alleen Van Bronckhorst, maar ook Ajax-trainer Frank de Boer kreeg tijdens de persconferentie vragen over de incidenten rond Vermeer. "Ik denk dat we al een goed statement over hebben gemaakt. We moeten er niet te veel aandacht aan geven. Ik heb al gezegd: we moeten juist deze jongen steunen die zo keihard heeft gewerkt voor Ajax."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen