Ranieri voelt nog geen druk: "Die ligt bij de anderen"

12 februari 2016, 18:18

Aanstaande zondag gaat de stuntploeg van Leicester City op bezoek bij Arsenal. De verrassende koploper van de Premier League heeft vijf punten voorsprong op de achtervolgers, waarvan de tegenstander van aanstaande zondag er een is. Hoe verrassend Leicester dit seizoen ook presteert, tegen Arsenal heeft de ploeg van Claudio Ranieri wat recht te zetten na de heenwedstrijd, die in eigen huis met 5-2 verloren ging.

Ranieri blikt vooruit op het topduel. "Het is een gek Premier League-seizoen. Normaal gesproken zou er een groot gat moeten zitten tussen de topploegen en Leicester. Maar we staan bovenaan en dat willen we graag zo houden. Druk voelen we niet, die ligt bij andere teams. Wij gaan, samen met onze fans, gewoon door met dromen", zegt de Italiaanse manager. Met Leicester is hij stilaan een van de titelfavorieten aan het worden in Engeland.

Ranieri spreekt vol lof over het elftal van Arsenal. "Ze hebben veel fantastische spelers. Ze hebben de kwaliteiten om ineens drie keer te scoren. Wenger heeft altijd de beschikking over een geweldig team", aldus de Italiaan. "Het zal een open wedstrijd worden", zo schat hij in. "Maar het resultaat wordt niet bepalend voor de titelrace."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen