Lampard in de bres voor Terry: "Hij is Mister Chelsea"

12 februari 2016, 18:57

Er komt na dit seizoen mogelijk een einde aan de jarenlange samenwerking tussen Chelsea en John Terry. Dat vindt Frank Lampard, een ander icoon van de Londense voetbalgrootmacht, pijnlijk om te zien. In zijn optiek moeten The Blues de 35-jarige stopper een nieuwe contract aanbieden. Lampard vindt zijn oud-ploeggenoot nog steeds de beste verdediger van de club.

Terry sprak onlangs uit dat hij verwacht dat hij komende zomer bij Chelsea zal vertrekken. Als dit daadwerkelijk gebeurt, dan vindt Lampard dat doodzonde. "Ik zou graag zien dat ze hem nog een nieuw contractvoorstel doen", zegt de middenvelder tegen het Shortlist-magazine. "Het is duidelijk dat John het wil en ik denk dat hij nog steeds van waarde kan zijn voor Chelsea. Natuurlijk is het makkelijk zeggen als zijn vriend, maar vanuit voetballend perspectief is hij dit jaar hun beste verdediger geweest."

Daar laat Lampard het niet bij. "John is een belangrijke link met de fans en een goede mentor voor de jonge jongens van de club. Hij is Mister Chelsea. Zulke spelers heb je nodig", aldus de oud-speler van Chelsea, die nu bij New York City FC speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen