AS Roma neemt in slotfase afstand van Carpi

12 februari 2016, 22:45

AS Roma heeft voor de vierde keer op rij een driepunter gescoord in de Italiaanse competitie. De ploeg van trainer Luciano Spalletti zegevierde vrijdag in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Carpi met 1-3, al werd het verschil pas in de slotfase gemaakt.

Na een 0-0 ruststand opende Lucas Digne in de 56ste minuut de score namens AS Roma. De Fransman trof doel met een prachtig afstandsschot. Na zwak verdedigen van Antonio Rüdiger herstelde Carpi vijf minuten later het evenwicht via Kevin Lasagna. Aan de hand van uitblinker Mohamed Salah trok AS Roma in de slotfase alsnog de winst naar zich toe. De Egyptenaar, die voor rust al de lat had geraakt, leverde in de 84ste minuut de assist bij de 1-2 van Edin Dzeko en bepaalde een minuut later de eindscore op 1-3.

AS Roma neemt door de winst de derde plaats in de Serie A over van Fiorentina. De Romeinen hebben 47 punten, één meer dan de club uit Florence. Fiorentina speelt zondag nog wel thuis tegen Internazionale, dat met 45 punten de vijfde plaats bezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen