Hulshoff na debuut: "Kleine momenten kunnen bepalend zijn"

13 februari 2016, 09:20

Sipke Hulshoff stond vrijdagavond voor het eerst langs de lijn als hoodtrainer van SC Cambuur. De interim-trainer kon niet voorkomen dat zijn ploeg tegen een nieuwe nederlaag aanliep. In Leeuwarden was FC Utrecht met 0-2 te sterk, en daar baalde Hulshoff na afloop stevig van. 

"We hebben drie kansen gehad. Kleine momenten kunnen bepalend zijn", weet Hulshoff. Hij denkt dat zijn team recht had op meer tegen Utrecht. "Zo rond de 75ste minuut hadden we volgens mij recht op een penalty. Maar de gifbeker moet leeg", zo laat de trainer weten tegenover FOX Sports.

Het bleef vrijdagavond lang 0-0 in het Cambuur-stadion, tot tien minuten voor tijd. "We mogen het onszelf verwijten dat we twee goals incasseren vanuit voorzetten. Dat is al zo vaak gebeurd en daar moeten we scherper in zijn. Over het hele spel ben ik wel tevreden, we hebben het gedaan zoals afgesproken. Er kwam ook bijna niks doorheen, maar dan worden we toch twee keer verrast vanaf de zijkant. Dat mogen we onszelf aanrekenen", sluit Hulshoff af.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen