Van Bronckhorst vastberaden: "Ik denk niet aan opstappen"

13 februari 2016, 09:57

Giovanni van Bronckhorst denkt niet aan opstappen als trainer van Feyenoord. De oud-international verloor zes keer op rij met de Rotterdammers, een negatief clubrecord. In de aanloop naar de confrontatie met PEC Zwolle oogt Van Bronckhorst nog altijd vastberaden. "Ik twijfel niet aan mezelf. En ik ben ook niet bezig met de vraag wat nou voor mij de limiet is van het aantal nederlagen."

"Of er op dit moment al een scenario denkbaar is dat ik zelf de handdoek zal gooien? Op dit moment niet, nee", zegt Van Bronckhorst in het AD. "Ik steek met mijn staf al mijn energie in de voorbereiding op wedstrijden. Maar het is duidelijk dat ik, de spelers en de club de negatieve reeks snel zullen moeten beëindigen."

Het hoogst haalbare voor Feyenoord lijkt plek drie te gaan worden. "Ja, het is maar plek drie, dat klopt. Maar plek drie is wél een ticket voor de voorronde van de Europa League. Dat is voor deze club, maar zeker voor de spelers erg belangrijk. We hebben het vorig seizoen meegemaakt en toen heeft iedereen kunnen zien wat zo'n serie in Europa kan doen met de ontwikkeling van spelers."

Zondag neemt Feyenoord het op tegen PEC Zwolle, een lastige uitwedstrijd. "Het is een feit dat we het daar de laatste jaren heel moeilijk hebben gehad. Of ik weer ga wisselen? Ik wissel niet om het wisselen. Ik kijk naar trainingen en zie dan dat bepaalde spelers even het niveau niet hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen