Suarez: "Ik zou dolgraag ooit weer voor Ajax spelen"

13 februari 2016, 10:41

Luis Suarez ziet zichzelf in de toekomst terugkeren bij Ajax of Liverpool, zijn voormalige werkgevers. De Uruguayaan maakte furore in Nederland en Engeland voordat hij naar Barcelona trok. Ook in Spanje maakt el Pistolero indruk. "Ik zou dolgraag ooit weer voor Ajax spelen."

"Ik wil het liefst nog jaren bij Barcelona blijven. Maar het loopt meestal niet zoals je het plant. Als ik terug naar de Premier League zou moeten, dan zou ik alleen naar Liverpool gaan. Ik zou niet bij een andere club tekenen. Het gaat me niet om het geld. Ik zou ook dolgraag ooit weer voor Ajax spelen. Zij hebben me de kans gegeven om me als voetballer in Europa te ontwikkelen", zo laat Suarez weten tegenover Daily mail.

Suarez vindt dat de Premier League een stuk spannender is dan de Primera División. "In de Premier League kun je van tevoren niet weten wat er gaat gebeuren. De onderlinge verschillen zijn zeer klein. Hier in Spanje heb je drie of vier grote clubs en is er een groter verschil met de rest. Ik wil niet respectloos overkomen, maar in aanloop naar bepaalde wedstrijden zeggen de media hier: 'laten we eens kijken hoeveel doelpunten Barcelona dit keer gaat maken'. In de Premier League kan het altijd alle kanten opgaan. Dat mis ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen