Willem II scoort weer niet en morst tegen De Graafschap

13 februari 2016, 22:04   Bijgewerkt: 13 februari 2016, 22:16

Willem II heeft opnieuw niet weten te scoren in de Eredivisie. Tegen De Graafschap kwam de ploeg van Jurgen Streppel niet verder dan 0-0. Het derde doelpuntloze gelijkspel op rij van de Tilburgers. De Graafschap kreeg de beloning voor het goede verdedigen in het degradatieduel. De ploeg van Jan Vreman passeert door het behaalde punt Cambuur op de ranglijst op doelsaldo.

Eigenlijk was alleen de slotfase spannend in het Koning Willem II-stadion. Eén minuut voor tijd leek Willem II nog met de zege aan de haal te gaan, toen Dries Wuytens een vrije trap van Bruno Andrade rakelings naast kopte. Een zege van de thuisploeg zou op basis van het veldoverwicht en de intentie van Willem II verdiend zijn geweest. De thuisploeg dwong echter te weinig af om heel veel aanspraak te maken op een overwinning. Een nieuwe teleurstelling voor coach Jurgen Streppel die voor de wedstrijd nog veel vertrouwen had in een goede prestatie van zijn ploeg.

Ook na de rust creëerden de Doetinchemmers zelf niets. Cas Peters verzuimde twee keer om het de keeper lastig te maken door besluiteloos te zijn bij de spaarzame uitbraken van de bezoekers. Vincent Vermeij was helemaal onzichtbaar. Het thuispubliek hield alleen het hart vast bij gevaarlijk uitverdedigen van keeper Lamprou. Wuytens kon de bal nog net wegwerken met twee man in zijn rug. Verder kwamen de bezoekers niet in de tweede helft, het voorkomen van een tegengoal was en bleef de enige prioriteit.

De Tricolores gingen wel vol voor de drie punten. Jurjus redde één keer prachtig na een kopbal van Erik Falkenburg. De bal verdween via de vingertoppen van de doelman tegen de lat. Ook stond de keeper op de goede plek na een kopbal van Ogbeche. De eerste en enige poging op doel van de spits in drie duels voor zijn nieuwe club. Naast de improductiviteit van Ogbeche, vielen ook de spelhervattingen tegen van Willem II. Normaal gesproken een wapen van de thuisploeg, maar vandaag vaak niet goed uitgevoerd. Tot de laatste minuut, maar Wuytens miste het doel op een haar. Aanleiding voor een fluitconcert van het thuispubliek en feest in het uitvak.

[photo,95718,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen