Hake: "Geen sprankelende wedstrijd, maar ik ben blij"

14 februari 2016, 09:02

FC Twente-coach René Hake is tevreden met de derde overwinning op rij van zijn club. Op bezoek bij Roda JC Kerkrade wonnen de Tukkers zaterdag met 0-1, al was de wedstrijd niet hoogstaand.

"Ik ben heel content met de drie punten en de winst", reageert Hake op de clubwebsite. "Als je kijkt naar de wedstrijd dan kwam het moeizaam tot stand. We hadden een moeilijke beginfase. Dat kwam vooral omdat onze veldbezetting niet goed stond. Wij werden gedurende de eerste helft beter en kregen ook gevaarlijke momenten met voornamelijk Jerson Cabral. Toch hadden we moeite om in ons spel te komen en dat was de verdienste van Roda. Zij lieten ons niet tussen de linies spelen. Het was al met al geen sprankelende wedstrijd. Het kabbelde ook in de tweede helft wat voort."

"Het was van beide kanten moeizaam, ondanks dat Roda iets meer de bal heeft gehad. Echt dreigend werd het niet. Ons doelpunt was heel fraai, met een prima steekpass van Jeroen van der Lely en de rust bij Chinedu Ede", aldus Hake over de 0-1. "Dan weet je dat Roda gaat drukken en komt de fase waarin wij de 0-2 moeten maken. Het was geen hoogstaande wedstrijd, maar dat neemt niet weg dat ik heel blij ben met de drie punten. We hebben nu drie keer op rij gewonnen, waarvan twee uitduels en vanavond ook nog de nul gehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen