Kuyt: "Nog nooit meegemaakt, om moedeloos van te worden"

14 februari 2016, 17:36

Ook bij Dirk Kuyt begint zo langzamerhand de frustratie toe te nemen. De aanvoerder van Feyenoord verloor zondag met zijn ploeg met 3-1 van PEC Zwolle. Alweer de zevende nederlaag op rij in de competitie.

"Als je zo vaak op rij verliest, dan ben je gewoon gefrustreerd", verklaarde Kuyt na afloop tegenover FOX Sports. "Ik kan me voorstellen dat anderen er moe van worden dat ik elke keer hetzelfde moet roepen. Wij zijn hier als spelersgroep verantwoordelijk voor. We hebben een selectie die in staat moet zijn zulke wedstrijden te winnen. We moeten hieruit komen en dit oplossen."

"Wij als groep doen onszelf gewoon tekort", ging de voormalig speler van onder andere Liverpool verder. "Een lachertje. Het wordt tijd om wedstrijden te winnen, dat merk je aan alles. De manier waarop we als team de doelpunten weggeven en de kansen niet benutten, dat zegt alles. Dan maakt het bijna niet meer uit of je goed of slecht speelt."

"Ik heb niet het idee dat de jongens niet willen, alleen de druk is schijnbaar erg groot. Als je de eerste helft van het seizoen vergelijkt met nu is dat een wereld van verschil en dat kan niet. Het grootste wat je mist is vertrouwen. Toeval of geluk bestaat niet, dat dwing je ook af. Ik speel al heel lang voetbal, maar heb dit nog nooit meegemaakt. Het is om moedeloos van te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen