Tottenham toont zich titelkandidaat met zege bij Man City

14 februari 2016, 19:09

Tottenham Hotspur begint steeds meer aan te tonen dat het een serieuze kandidaat is voor het kampioenschap in de Engelse competitie. Zondagavond won het op bezoek bij directe concurrent Manchester City met 1-2.

In Manchester voltrok zich een wedstrijd met veel strijd en pasie. Omdat beide teams van verzorgd voetbal houden, speelde zich voor de toeschouwers een interessante wedstrijd af. De fans moesten echter tot de tweede helft wachten met het zien van doelpunten. Harry Kane bracht de bezoekers op voorsprong met een benutte strafschop. De spits schoot het leder hard door het midden en liet daarmee goalie Joe Hart kansloos.

Man City toonde veerkracht en kwam op schitterende wijze terug in de wedstrijd. Kelechi Iheanacho poeierde de bal met links snoeihard in de kruising. Toch was het niet voldoende voor de mannen van trainer Manuel Pellegrini. Christian Eriksen was na afloop de gevierde man, want hij schoot zeven minuten voor tijd het winnende doelpunt tegen de touwen.

Voor Manchester City is de nederlaag een tweede klap in korte tijd, want vorige week verloor het voor de eigen fans ook al van Leicester City. Tottenham klimt vanwege de drie punten naar de tweede plek, met twee punten minder dan Leicester. City staat zes punten achter de koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen