Kompany strijdvaardig: "Het bestaat niet dat wij opgeven"

14 februari 2016, 22:51

Vincent Kompany laat zich met Manchester City niet uit het veld slaan na de nederlagen tegen Leicester City en Tottenham Hotspur. De aanvoerder zag zondag Christian Eriksen de winnende 1-2 maken in het stadion van City.

"Het bestaat absoluut niet dat wij opgeven", klinkt de Belgisch international resoluut op de officiële website van Manchester City. "We zijn na deze nederlaag nog niet verslagen. Het zal een lastige klus worden richting het einde van de competitie, maar dat geldt ook voor de andere clubs."

"We kwamen tegen Tottenham redelijk goed voor de dag. We zijn natuurlijk niet blij met de nederlaag, maar ons spel was niet slecht." Tottenham kwam op voorsprong uit een strafschop na een handsbal van Raheem Sterling. "Ik stond niet in een goede positie om dat te beoordelen. Maar het maakt ook niet meer uit, want we moeten verder."

Leicester City staat ondanks de nederlaag nog steeds aan kop in Engeland. Manchester City heeft ondertussen een achterstand van zes punten. De achterstand op Tottenham Hotspur en Arsenal bedraagt vier punten voor City.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen