PSG is trots: Verratti verlengt tot medio 2020

15 februari 2016 – Goed nieuws voor de supporters van Paris Saint Germain. De ongenaakbare koploper van de Ligue 1 is erin geslaagd om het contract van Marco Verratti tot de zomer van 2020 te verlengen. De Italiaanse international, die zeer gewild was op de transfermarkt, ligt zodoende nog jarenlang vast in het Parc des Princes.

PSG is trots: Verratti verlengt tot medio 2020

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De 23-jarige Verratti is als middenvelder zeer belangrijk voor PSG, waarmee hij drie keer de landstitel wist te pakken. In navolging van coach Laurent Blanc, die afgelopen week bijtekende, blijft hij dus nog jaren behouden voor de club uit Parijs. De Italiaanse international streek in juli 2012 neer bij de Franse titelverdediger en sleepte in totaal negen prijzen in de wacht met de topclub. De middenvelder heeft 155 officiële wedstrijden voor PSG achter zijn naam staan, waarvan 28 stuks in de Champions League.

"Ik ben zeer gelukkig met mijn contractverlenging", stelt Verratti op de clubwebsite. "Ik bedank de club voor al het vertrouwen en ga alles blijven geven. Ik wil dat we het beste team van Europa worden", aldus de Italiaan.

"Marco Verratti is een van de meest getalenteerde spelers van Europa. Het is mooi dat hij nog jarenlang bij ons project betrokken blijft. Hier ben ik zeer trots op, want hij is erg belangrijk voor de club. Verratti is een idool voor het publiek", zegt clubeigenaar Nasser Al-Khelaifi.

Reacties

Ligue 1

gerelateerd