Dijkhuizen na zeperd: "Dit laat zien hoe labiel NAC is"

15 februari 2016 – NAC Breda deed maandagavond zeer slechte zaken in de Jupiler League. De ploeg van Marinus Dijkhuizen greep door het verlies bij FC Emmen naast de derde periodetitel in de Jupiler League. Bovendien zakte NAC op de ranglijst naar de vierde plaats.

Dijkhuizen na zeperd: "Dit laat zien hoe labiel NAC is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"We hebben kwalitatief te weinig gebracht. We laten het afweten voor de goal, we zijn helaas nog niet zover dat we constant kunnen presteren", aldus Dijkhuizen op de clubwebsite. "Het laat zien hoe labiel deze ploeg is, we zijn nog geen sterk team met elkaar. Het is heel vervelend dat je net als bij de tweede periode opnieuw naast de titel grijpt."

"Zo'n beetje alles ging mis, ik ben er doodziek van", vult spits Sjoerd Ars aan. "Zowel in balbezit als bij balverlies was het onder de maat. De manier waarop doet zeer en is moeilijk te verklaren. De paar kansjes die je dan krijgt moet je dan maken. Je kunt hier geen aanspraak maken op een punt, maar we moeten er met z'n allen voor blijven gaan. Dit mag ons niet meer overkomen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd