Deschacht tekent bij in Brussel, Cahill weg uit China

16 februari 2016, 14:12

In de optiek van Anderlecht is Olivier Deschacht nog niet versleten. De Belgische topclub heeft de samenwerking met de 35-jarige verdediger met een jaartje verlengd. De ervaren man ligt daardoor tot medio 2017 vast in het Constant Vanden Stockstadion.

Herman Van Holsbeeck, de algemeen manager van Anderlecht, kondigt de contractverlenging van Deschacht met trots aan op de clubwebsite. "Olivier Deschacht is een voorbeeld voor de jeugd. Zijn inzet en professionalisme hebben hem gebracht waar hij nu staat. Olivier Deschacht is een echte ambassadeur van de club en we zijn trots dat hij nog één extra jaar voor RSCA zal voetballen."

Waar Deschacht zijn contract verlengd heeft, is het contract van Tim Cahill juist ontbonden. De Australische aanvaller, die op het WK 2014 in Brazilië nog een wereldgoal maakte tegen het Nederlandse elftal, moet vertrekken bij de Chinese club Shanghai Shenhua.

De 36-jarige Cahill is ontstemd door het feit dat zijn rol uitgespeeld was bij de Chinese club. "Ik kreeg te horen dat ik geen deel meer uitmaak van de plannen. Heel teleurstellend, omdat ik Shanghai Shenhua in meerdere opzichten flink geholpen heb", aldus de Australiër, die met 45 doelpunten all-time topscorer is van de Socceroos.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen