Trainer WKE: "Faillissement slaat in als een bom"

16 februari 2016, 15:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Trainer Paul Weerman vindt het verschrikkelijk dat WKE dinsdagmiddag op aanvraag van de Belastingdienst failliet verklaard is door de rechter in Assen. "Het nieuws van het faillissement slaat in als een bom", zegt de coach van Woonwagen Kamp Emmen, dat op plaats vijf stond in de topklasse zondag.

Weerman kan het nieuws nauwelijks bevatten. "Ik zag het niet aankomen. Ik had het idee dat de club goed bezig was met bijvoorbeeld het benefietconcert", zegt de teleurgestelde coach in gesprek met RTV Drenthe. "Ik vind het lastig om te reageren, omdat er nog gesproken wordt over misschien een hoger beroep. Maar ik hoor dat dat niet vaak voorkomt", aldus Weerman.

Het is afwachten hoe het verder zal gaan met WKE. Jeroen Reiziger is ondertussen aangesteld als curator van de zondagtopklasser. "We gaan op korte termijn een eerste gesprek voeren met de bestuurders van WKE om te kijken naar de mogelijkheden en onmogelijkheden", stelt Reiziger. "Over de precieze hoogte van de schuld heb ik nog geen informatie. WKE zou nog in hoger beroep kunnen gaan tegen de uitspraak, maar dan moeten daar wel aanknopingspunten voor zijn. Het eerste dat ik ga doen is een inventarisatie maken."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen