Seizoenkaart Heracles goedkoopst, Ajax duurst

17 februari 2016, 16:29

In landen als Engeland en Duitsland werd er de afgelopen weken volop geprotesteerd tegen de hoge ticketprijzen voor voetbalwedstrijden. Onder meer bij Liverpool en Borussia Dortmund lieten de fans merken dat ze boos zijn vanwege het feit dat de prijzen pan uit rijzen. Ajax-het-duurst.dhtml" target="_blank">AD Sportwereld bracht in kaart hoe de situatie in Nederland is.

De prijzen voor seizoenkaarten zijn in ons land niet te vergelijken met de Engelse bedragen. Waar er voor premier League-clubs soms meer dan duizend euro betaald moet worden voor een seizoenkaart, ligt de prijs een stuk lager in Nederland. Bij Heracles Almelo kunnen de prijzen het meest voordelig zijn, de goedkoopste seizoenkaart kost in het Polman Stadion slechts 119 euro.

Bij Roda JC is de laagste prijs 150 euro en ook clubs als De Graafschap, Heerenveen en Cambuur (onder het gemiddelde van 198 euro per seizoen) vragen niet veel geld aan supporters die alle thuiswedstrijden willen zien. Bij Ajax, FC Twente, PSV en Feyenoord ligt het bedrag het hoogst. In Eindhoven kost een seizoenkaart gemiddeld het meeste, te weten 262,50 euro. Dat is anderhalve euro meer dan in Rotterdam-Zuid.

Het gaat hierboven om de goedkoopste seizoenkaart. De duurste seizoenkaart is te koop bij Ajax en kost 694,25 euro. Feyenoord (591) volgt in dat lijstje op nummer twee, voor PSV (560).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen