"Heerlijk om de arrogantie van Ajax af te straffen"

17 februari 2016, 18:05

Art Langeler, hoofd jeugdopleiding bij PSV, heeft genoten van de wedstrijd tussen PSV A1 en de generatiegenoten van Ajax. Hij zag de Eindhovense talenten afgelopen zaterdag met 4-0 winnen van de Amsterdammers, die volgens hem wat arrogant voor de dag kwamen.

"Het was goed om de reactie van de jongens te zien", zo begint Langeler bij PSV TV zijn verhaal over de jeugdwedstrijd tussen PSV en Ajax. "Na drie nederlagen was het voetbal nog niet briljant, maar de focus was er. Ze wisten: wat er ook gebeurt, we moeten spelen op het resultaat. Dat is niet echt PSV eigen, maar wel heel goed om te doen."

"Het lukte uitermate goed, maar het scoreverloop zat natuurlijk ook erg mee", vervolgt de hoofd jeugdopleiding van PSV. "Wat ook wel helpt, is dat Ajax hier altijd met een dusdanige arrogantie binnenkomt. Het is heerlijk om dat af te straffen. Je hoeft ons niet te motiveren: niet omdat het Ajax is, maar puur vanwege de manier waarop ze hier rondlopen. Normaal zeg je er niks over, maar als je wint is het prima om daar even wat mee te doen", glimlacht Langeler.

Ondertussen wordt de voormalig coach van PEC Zwolle in verband gebracht met sc Heerenveen en FC Groningen, die komende zomer beiden een nieuwe trainer gaan begroten. "Ik heb het goed naar mijn zin bij PSV en hoef hier absoluut niet weg. Ik ben elk geval niet actief op zoek. Mijn contract loopt nog tot eind volgend seizoen", reageert Langeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen