Dost had contact met clubs: "Maar niet met Ajax"

17 februari 2016, 18:45

Bas Dost is momenteel bij het sportmedisch centrum van de KNVB aan het revalideren van een vervelende voetblessure. Vanuit Zeist moet hij met een gebroken middenvoetsbeentje vanaf de televisie zien hoe zijn club VfL Wolfsburg het er in de achtste finales van de Champions League vanaf gaat brengen tegen AA Gent.

"2016 start slecht", zegt de 26-jarige Dost in Zeist tegen de NOS. De timing van een blessure is nooit goed, maar nu komt het wel héél slecht uit. "Zeker door de Champions League. We hebben een fantastische loting en ik had graag mijn steentje bijgedragen", stelt de spits van Wolfsburg, die zich volledig focust op zijn herstel. "Het ligt aan mezelf of ik weer bij Oranje kom, zodra ik fit ben. Ik ben trots op mijn interlands (vier stuks, red.), maar wil meer."

In de periode voor de winterstop moest Dost zich schikken in een rol als reserve, waardoor een vertrek uit Wolfsburg aantrekkelijk voor hem kon zijn. Ajax-coach Frank de Boer noemde hem een optie. "Ik heb contact gehad met clubs, maar niet met Ajax... Ajax is absoluut niet aan de orde", maakt Dost duidelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen