Kali: "We kunnen absoluut voor lijfsbehoud zorgen"

17 februari 2016, 19:22

Anouar Kali tekende woensdag een contract tot het einde van het seizoen bij Willem II, met een optie voor twee extra seizoenen. De 24-jarige middenvelder kan komende zondag uitgerekend tegen zijn oude club FC Utrecht zijn debuut maken voor de Tilburgse club. Hij moest er even op wachten, maar is blij dat hij eindelijk speelgerechtigd is.

Het geduld van Kali werd op de proef gesteld. "Gelukkig kan de trainer nu eindelijk een beroep op mij doen. Ik heb er zin in en wil van waarde kunnen zijn voor het team", zegt de aanwinst op de clubwebsite. Hij is verguld met de nieuwe kans. "Mijn avontuur in Qatar is teleurstellend verlopen en daarom wilde ik graag terug naar Nederland. Er waren mogelijkheden om ergens anders in het buitenland aan de slag te gaan, maar ik verkoos Nederland boven de rest. Ik ben blij weer in Nederland te zijn én dat ik bij Willem II de kans krijg om te voetballen.'"

Wisselvalligheid is troef bij Willem II, maar Kali denkt dat het wel goed komt. "Willem II heeft zich in mijn ogen in de winterstop prima versterkt. Ik voel dat er vertrouwen is in elkaar. Met deze selectie moeten we absoluut voor lijfsbehoud kunnen zorgen", vindt de versterking, die niets wil zeggen over zijn exit bij Utrecht. "Er wordt al genoeg over gezegd en geschreven. Ik wil me bij Willem II focussen op het voetbal en me bewijzen als voetballer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen