Van Gaal: "Midtjylland won in tweede helft elk duel"

18 februari 2016, 22:25

De druk op Louis van Gaal zal na het povere optreden van Manchester United bij FC Midtjylland (2-1) de komende dagen weer toenemen. De Engelse ploeg werkte een zeer teleurstellende wedstrijd af, maar desondanks heeft Van Gaal nog goede hoop dat zijn club de volgende ronde bereikt.

"We hebben een kans om hen volgende week thuis te verslaan en dat moeten we dan maar doen. We hebben nog altijd kans om verder te gaan", reageert hij bij BT Sport. "Midtjylland won in de tweede helft ieder duel en dat is erg teleurstellend voor ons, maar wij hadden ook kunnen scoren. Jesse Lingard kreeg twee geweldige mogelijkheden en dan treedt de Wet van Murphy in werking", zegt de coach.

Volgens Van Gaal is de waslijst aan blessures een reden van het povere spel van zijn team. "Dat gebeurt nu eenmaal wanneer je iedere week met een ander team en andere spelers moet spelen. We waren niet georganiseerd genoeg. Door alle blessures gaat er ook veel in de hoofden van de spelers om, dan begin je toch anders aan een wedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen