Van den Brom: "We doen het goed, maar hebben nog niets"

Ger
19 februari 2016, 14:36

Trainer John van den Brom heeft weinig reden tot klagen bij AZ. Na de winterstop zetten de Alkmaarders al hun zes competitieduels in overwinningen om. Zaterdag eist Van den Brom opnieuw een topprestatie in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen.

"Het gaat goed, maar we moeten iedereen wel scherp houden. Zoiets moet je goed managen", aldus Van den Brom op de website van AZ. "Daar ben ik nu meer mee bezig dan anders, zowel op als naast het veld. We doen, ondanks de toegenomen aandacht, zo min mogelijk dingen anders dan anders. We doen het inderdaad goed, maar we hebben nog niets. Ik merk in ieder geval dat supporters met plezier op de tribune en de bank zitten. Dat is belangrijk."

Van den Brom weet dat FC Groningen niet op volle sterkte kan aantreden. "Zij hebben een schorsing en wat blessures. Erwin van de Looi moet dus puzzelen. Maar los daarvan weten we waar hun kracht ligt: in de aanval. Ze hebben een sterke spits met daarachter Michael de Leeuw. Verder hebben ze goede buitenspelers en twee controleurs op het middenveld."

Op Fernando Lewis (hamstrings) na, beschikt Van den Brom over een fitte selectie. "Hij ligt voor op schema. Of hij dit seizoen nog in actie kan komen? Daar durf ik nu nog niets over te zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen