Van Rhijn: "Altijd nog mensen die het erger hebben"

19 februari 2016, 17:10

Ricardo van Rhijn werd ooit gezien als de toekomstige rechtsback van het Nederlands elftal, maar vooralsnog kan hij die belofte niet inlossen. De verdediger raakte dit seizoen zijn plek in het elftal van Ajax kwijt aan Kenny Tete en nu laatstgenoemde geblesseerd is, is Van Rhijn nog altijd niet verzekerd van een basisplaats.

"Op sommige momenten is het lastig", zegt Van Rhijn tegen de NOS. "Het is een situatie die al wat langer duurt. Ik kan niet ontkennen dat ik nog af en toe lastige momenten heb. Je moet ervoor zorgen dat je goed blijft trainen en fit blijft, want je kan er zomaar ineens moeten staan. Ik ben er elke dag wel mee bezig, dat ik zo ben teruggevallen. De situatie is anders dan een aantal maanden geleden. Je moet de knop omdraaien en voor jezelf keihard gaan trainen. Er zijn altijd nog mensen die het erger hebben dan ik."

Van Rhijn sprak afgelopen transferperiode met Galatasaray en ook Everton had belangstelling, maar tot een overgang naar de Super Lig of de Premier League kwam het niet. Komende zomer hoopt hij alsnog te vertrekken bij Ajax. Tot die tijd blijft hij zich maximaal inzetten voor zijn Amsterdamse werkgever. "Als coach Frank de Boer mij nog nodig heeft, dan ben ik er klaar voor", belooft hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen