Keizer: "Ik heb het gevoel dat we het kunnen omdraaien"

19 februari 2016, 19:03

Marcel Keizer kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste week als coach van SC Cambuur. De opvolger van de vorige week dinsdag opgestapte Henk de Jong maakt zaterdag in de uitwedstrijd tegen FC Twente zijn debuut als trainer in de Eredivisie.

"Hoe de eerste week is bevallen? Goed, het was druk, maar ook weer heel leuk", zegt Keizer op de clubwebsite. "Het blijft een rare situatie als je midden in een seizoen komt, dat is natuurlijk niet normaal. Maar het is zoals het is en daar moeten we het beste van maken. Deze week hebben we naast de trainingen ook benut om gesprekken te voeren met de spelers."

Cambuur is de hekkensluiter in de Eredivisie, toch heeft Keizer vertrouwen in een goede afloop. "Ik heb wel het gevoel dat we het kunnen omdraaien", reageert hij. "En nog belangrijker; dat gevoel hebben de spelers ook. Op de inzet en de gretigheid die ik de afgelopen week op de training heb gezien kan ik niks aanmerken. Maar goed zijn op de training zegt natuurlijk niet alles, het zal morgen in de wedstrijd moeten gebeuren."

Cambuur mist Erik Bakker, Marlon Pereira, Berend Schootstra en Calvin Mac-InIntosch tegen Twente.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen