Prachttreffers helpen Zwolle aan zege in Den Haag

19 februari 2016, 22:16   Bijgewerkt: 19 februari 2016, 23:00

PEC Zwolle heeft vrijdagavond op bezoek bij ADO Den Haag een zakelijke overwinning geboekt. In een wedstrijd zonder veel hoogtepunten namen de bezoekers door heerlijke doelpunten van Rick Dekker en Lars Veldwijk drie punten mee naar huis: 0-2. Door de zege bivakkeert de formatie van Ron Jans voorlopig weer in het linkerrijtje en doet de ploeg weer volop mee in de strijd om een plaats in de play-offs.

In een slaapverwekkend eerste bedrijf hoefden beide doelmannen hun handschoenen niet vies te maken. Zowel ADO Den Haag als Zwolle kon het spel niet maken en dat zorgde ervoor dat er voor rust amper mogelijkheden waren. Édouard Duplan kreeg na een slechte pass van Micky van der Hart het eerste kansje van de wedstrijd, maar de inzet van de Fransman ging een meter naast. Even later lette Van der Hart wel goed op toen Ludcinio Marengo, die de grieperige Ruben Schaken verving, met een heerlijk steekballetje Danny Bakker probeerde te bereiken.

Ook in het tweede bedrijf was het lang wachten op vuurwerk in het strafschopgebied. Toen de luchthoorn voor het Haags kwartiertje had geklonken, kropen de bezoekers door het oog van de naald. Van der Hart redde op een kopbal van Havenaar en in de nastoot raakt invaller Dennis van der Heijden tot twee keer toe het aluminium. De thuisploeg voerde daarna de druk op, maar daardoor kreeg Zwolle aan de andere kant alle ruimte. Nadat Veldwijk een reuzenkans had gemist en Stef Nijland en Queensy Menig ook op Hansen waren gestuit, besliste de Zwolse clubtopscorer het duel met een snoeiharde volley in het dak van het doel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen