Zegereeks Juventus sneuvelt op bezoek bij Bologna

19 februari 2016, 22:49

De zegereeks van Juventus in de Serie A is voorbij. De ploeg van coach Massimiliano Allegri bleef vrijdag, na vijftien opeenvolgende overwinningen in de Italiaanse competitie, steken op een gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Bologna. Het werd 0-0 in het Stadio Renato Dall'Ara.

Met het oog op de eerste ontmoeting met Bayern München in de achtste finales van de Champions League, komende dinsdag in Turijn, trad Juventus in Bologna niet aan met alle sterren in het basiselftal. Revelatie Paulo Dybala, afgelopen zomer voor dik 30 miljoen euro overgekomen van Palermo en dit seizoen goed voor dertien treffers in de Serie A, en Juan Cuadrado begonnen op de bank bij de regerend kampioen van Italië.

Dybala en Cuadrado moesten in de tweede helft alsnog in de ploeg komen bij Juventus, omdat Bologna tot dat moment het betere van het spel had. Met de twee Zuid-Amerikanen in het elftal nam in de laatste twintig minuten de druk van Juventus op het doel van de promovendus toe, maar de kansen werden niet verzilverd. Paul Pogba, Alvaro Morata en Cuadrado hadden geen succes in de afwerking.

Juventus had afgelopen weekend de koppositie in de Serie A nog overgenomen van Napoli, na dat team door een laat doelpunt in een onderling duel met 1-0 te hebben verslagen. Door het puntenverlies van Juventus kan Napoli de koppositie heroveren. Daarvoor moeten de Napolitanen maandag thuis winnen van AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen