Dekker scoort voor Zwolle: "Het is voor mij ook nieuw"

19 februari 2016, 23:52

Rick Dekker had vrijdag een groot aandeel in de 0-2 zege van zijn club PEC Zwolle bij ADO Den Haag. De middenvelder opende voor rust op fraaie wijze de score en vierde zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal met assistent-coach Gert-Peter de Gunst.

"Hij loopt al anderhalf jaar te zeggen: je kan niet scoren. Op training schiet ik best wel wat ballen erin en nu gaat ie erin. Eigenlijk niet wetende wat ik moest doen met juichen, ren ik volle bak naar hem toe", aldus Dekker bij RTV Oost. "Het is voor mij ook nieuw, moet ik eerlijk zeggen. De ontlading is groot."

"In deze wedstrijd ging het om momenten", analyseerde coach Ron Jans op de clubwebsite. "Voor rust voetbalden wij heel slecht, maar heb je geluk met de 0-1 van Dekker via de onderkant van de lat." In de slotfase was ADO via supersub Dennis van der Heijden twee keer dicht bij de gelijkmaker. "Een kwartier voor tijd begon die sirene (voor het Haags kwartiertje, red.), waarna de bal bij ons op de lat en paal ging. Als die erin was gegaan, hadden we hier verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen