'Belangrijke spelers zijn klaar met Van Gaal'

20 februari 2016, 00:20

De kans dat de samenwerking tussen Louis van Gaal en Manchester United tot een vroegtijdig einde komt, lijkt steeds groter te worden. Volgens de Engelse kwaliteitskrant The Guardian zouden de belangrijke spelers hun vertrouwen in de Nederlandse manager hebben opgezegd.

Een deel van de selectie van Manchester United heeft nog wel vertrouwen in Van Gaal, maar de invloedrijke spelers zouden inmiddels de voorkeur hebben voor José Mourinho. Laatstgenoemde groep kan zich niet vinden in de tactische beslissingen en trainingsmethoden van Van Gaal. Afgelopen donderdag ging Manchester United in Denemarken in de eerste ontmoeting met FC Midtjylland bij de laatste 32 van de Europa League nog met 2-1 onderuit.

Mourinho, in december ontslagen bij Chelsea, wordt al weken gelinkt aan Manchester United. De Portugese tacticus houdt zich zelf op de vlakte over zijn toekomst. "Mijn volgende club? Ik heb echt geen idee, maar één ding is zeker: ik hou van voetbal en zal met dezelfde passie en ambitie als altijd terugkeren aan de zijlijn. Op dit moment heb ik respect voor iedere coach en club. Ik ben niet op zoek naar een club, de clubs zijn op zoek naar mij", zei hij vrijdag tegen La Stampa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen