'Ook Chelsea meldt zich officieel voor Ajax-talent Bazoer'

20 februari 2016, 09:39

Het lijstje internationale topclubs dat geïnteresseerd is in Ajax-speler Riechedly Bazoer wordt groter en groter. De Telegraaf pakt vandaag (zaterdag) uit met het nieuws dat het Engelse Chelsea serieuze interesse heeft in de negentienjarige middenvelder. Volgens het dagblad heeft de Londense club zich officieel in Amsterdam gemeld.

Chelsea is na Manchester City, FC Barcelona en Napoli de vierde internationale grootmacht die in Amsterdam op de stoep staat voor het toptalent. The Blues willen de middenvelder dolgraag aantrekken en hebben zijn zaakwaarnemer vrijdag op het trainingscomplex in Londen uitgenodigd, om een goede indruk te maken om Bazoer.

Ondanks de internationale interesse blijft Bazoer zelf rustig. "Ik heb het hier naar mijn zin, ontwikkel me goed, krijg het vertrouwen van de coach en heb een contract tot 2020. Aan andere clubs denk ik nog niet", zegt hij. Overigens is de international kritisch op zijn eigen spel. "Ik ben er trots op dat ik in het elftal ben gekomen en redelijk onomstreden ben. In het begin had ik de stijgende lijn goed te pakken. Maar als ik eerlijk ben, gaat het nu iets minder. Door keihard te trainen, wil ik het niveau van de eerste seizoenshelft weer halen. Ik zeg niet dat het heel slecht gaat. Toch eis ik meer van mezelf, omdat ik de lat hoog leg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen