Kashia vraagt zich af: "Hoe doet FC Barcelona dat?"

20 februari 2016, 09:58

Na een moeizame periode lijkt het erop dat Guram Kashia weer vaste basisspeler is van Vitesse. Met de Arnhemse ploeg won de Georgische aanvoerder afgelopen weekend overtuigend van sc Heerenveen en hij hoopt dat zijn team zondag tegen De Graafschap het zelfde kan opbrengen als tegen de Friezen.

"Tegen Heerenveen hadden we iets over ons van: 'Dit gaan we sowieso winnen'. Die energie miste ik in de wedstrijden ervoor", geeft Kashia toe in De Telegraaf. "Maar ook ik vind het weleens lastig om altijd de motivatie te vinden. Voor zo'n wedstrijd als nu is het makkelijk, omdat het vuurtje wordt opgestookt. Maar hoe zit dat als we thuis tegen een ploeg als Excelsior spelen? Daarom kijk ik vol bewondering naar FC Barcelona. Of die nu tegen Real Madrid of Sporting Gijon spelen, ze lijken elke wedstrijd even gemotiveerd. Hoe doen ze dat? Dat vind ik echt ongelooflijk."

Kashia verwacht dat De Graafschap zondagmiddag op het scherpst van de snede zal spelen. "Het is voor De Graafschap de grootste wedstrijd van het jaar", weet de aanvoerder van de Arnhemmers, die momenteel vijfde staan in de Eredivisie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen