Basisklant Viergever: "Aan mij om dit vast te houden"

20 februari 2016, 12:39

De één zijn dood is de ander zijn brood, zo is het momenteel ook bij Ajax. Door blessures van Jairo Riedewald en Kenny Tete heeft Nick Viergever momenteel weer een basisplaats bij Ajax en daar is hij zeer blij mee.

Tegen Feyenoord kwam hij als vervanger van de geblesseerde Riedewald in het veld, terwijl hij afgelopen weekend tegen FC Groningen de hele wedstrijd speelde. "Het was tegen Feyenoord even wennen om na lange tijd weer eens te spelen. Vooral qua ritme. De tweede helft kwam ik er beter in en voelde ik weer gewenning. Op het slechte veld bij Groningen zette ik de stijgende lijn voort. Het is nu aan mij om dit vast te houden en door te trekken", stelt de oud-speler van AZ op het digitale huis van Ajax.

De 26-jarige verdediger zat de afgelopen periode meer op de bank dan hem lieg was. "Ik ging altijd wel met een prettig gevoel naar de training. We hebben een leuke en goede groep, die de motivatie uit elkaar haalt om goed te trainen. Zelf hou ik ook van bikkelen, dus daar kreeg ik wel voldoening van. Maar de echte vreugde haal je als voetballer uit de wedstrijden en het gevoel dat je echt je steentje hebt bijgedragen", aldus Viergever, die zondagmiddag met Ajax thuis speelt tegen Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen