Van den Belt hervat werkzaamheden bij FC Twente

Jw
21 februari 2016, 09:44

Gerald van den Belt heeft zijn werkzaamheden voor FC Twente weer opgepakt. De directeur meldde zich ruim tweeënhalve maand ziek vanwege burnoutverschijnselen, maar is inmiddels weer inzetbaar. Dat meldt De Telegraaf zondagochtend. 

Dat Van den Belt uitgerekend in deze week weer aan het werk gaat, is wel opmerkelijk. Afgelopen week werd bekend dat FC Twente de KNVB flink voor de gek heeft gehouden rondom de transfer van Dusan Tadic. Bij de uitgaande transfer van de Serviër hebben de Tukkers 1,8 miljoen euro vergoeding voor het management van de speler buiten de boeken gehouden. Van dit bedrag is later ruim zeven ton via nepfacturen uitbetaald, zo meldde TC Tubantia.

De verantwoordelijkheid voor de nepfacturen lag bij Van den Belt, die al dan niet onder druk van zijn superieuren het probleem heeft proberen op te lossen. De van SC Cambuur overgenomen bestuurder stapte niet naar de KNVB om openheid te geven, waardoor het nog maar de vraag is of hij mag aanblijven. Bij de fans kan Van den Belt rekenen op sympathie. De aanhang van de club ziet vooral in de vertrokken voorzitters Joop Munsterman en Aldo van der Laan de grote boosdoeners. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen