Weghorst heeft geen goed woord over voor Bruma

Jw
21 februari 2016, 10:05

Jeffrey Bruma versierde zaterdag voor PSV een strafschop. De manier waarop de Oranje-international dat deed, werd echter volop over nagepraat. Wout Weghorst, de veroorzaker van de penalty, nam na afloop het woord 'matennaaier' nog net niet in de mond, maar hij bedoelde dat wel. 

"Als je hier een penalty voor gaat geven, moet je er denk ik zes of zeven geven in een wedstrijd. Er is wel wat contact, maar ik doe verder helemaal niets. Hij gaat liggen en daar kan ik niet tegen. Daar houd ik niet van", sprak de boze Weghorst na afloop tegenover FOX Sports. "Dit is al de tweede keer dat hij het doet, want hij flikte het me eerder al een eens. Je kunt het proberen, want soms fluit een scheidsrechter ervoor, maar ik houd er niet zo van."

Scheidsrechter Danny Makkelie wees vlak voor de rust evenwel naar de stip, waarna PSV op een cruciaal moment de score uitbreidde naar 2-0. Heracles-coach John Stegeman was ook niet te spreken over het incident en wees vooral naar de arbiter. "Ik heb het hem wel even aan hem gevraagd, ja, of hij er nog achter stond. Maar hij dacht er iets anders over dan ik. Toen moest ik heel hard lachen. Maar dat maakt niet uit, Danny floot verder een heel goede wedstrijd. Het ligt niet aan die penalty dat we verliezen. We verliezen hier omdat PSV beter is. Ik hoef niet kleinzerig te doen: PSV was vanavond te goed voor Heracles", bleef de coach van de Tukkers wel realistisch. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen