De Boer content met aandeel Milik: "Het zijn wereldgoals"

21 februari 2016, 17:44

Frank de Boer sprak zondag na afloop van de 3-0 overwinning op Excelsior vol lof over spits Arek Milik. Met twee doelpunten had de Poolse afmaker een groot aandeel in de zege op de Rotterdammers.

"Ik ben niet verbaasd door de doelpunten van Milik. Zo maakt hij ze wel vaker, ook op de training. Milik heeft echt een gouden linker en het zijn wereldgoals die hij maakte", reageert De Boer tegenover FOX Sports. "We hebben geprobeerd veel te scoren. Ik ben tevreden met de 3-0, maar we hadden vaker kunnen scoren."

In het eerste halfuur gebeurde er weinig in de Amsterdam ArenA. "De laatste twintig minuten voor rust kwam er meer dreiging van ons. We speelden voor het eerst in deze formatie. Dat kan je op de training wel nabootsen, maar in een wedstrijd is dat toch anders. We liepen in de eerste helft te veel in elkaars vaarwater. We hadden meer de diepte moeten zoeken."

"Diepte zonder bal is een wapen en daar moeten we meer aandacht op vestigen. Dat probeer je ze ook continu wijs te maken. Wij moeten zorgen dat we die connectie beter op elkaar afstemmen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen