Boymans: "Dat dit gebeurt, kan geen toeval zijn"

21 februari 2016, 18:21

Ruud Boymans nam FC Utrecht zondag op sleeptouw tegen Willem II. De spits scoorde beide doelpunten tegen Willem II (2-1), nadat hij voor het eerst sinds lange tijd weer in de basis stond.

"Ik was helemaal kapot na de wedstrijd. Het was zwaar, maar ik voelde me goed", reageert Boymans tegenover FOX Sports. "Ik zei van de week tegen de trainer dat ik merk dat mijn oude vorm weer begint te komen. Gelukkig heeft hij daarnaar geluisterd en mij vanaf het begin opgesteld." Boymans vormde samen met Sébastian Haller het aanvalsduo van de Domstedelingen.

Bij beide goals had de spits het nodige fortuin. De eerste goal ontstond na een struikelpartij van Boymans, waarna hij uit de draai toesloeg. "De afgelopen week heb ik veel getraind op het uit de draai schieten. Dat dit gebeurt, kan geen toeval zijn. Bij de doelpunten vertrouw ik puur op mijn instinct."

"We hebben goede zaken gedaan", vervolgt de topschutter. "We willen de finale van de beker halen, dat is de doelstelling op de korte termijn. Voor mij komen er belangrijke maanden aan. Uiteindelijk willen we de play-offs en Europees voetbal halen, dat zou het mooiste zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen