Streppel na nederlaag: "Strijdplan kwam er perfect uit"

21 februari 2016, 18:32

Ondanks de nederlaag tegen FC Utrecht was trainer Jurgen Streppel zondag niet ontevreden over het spel van zijn ploeg. Willem II verloor met 2-1 op bezoek bij de Domstedelingen door twee goals van Ruud Boymans.

"Het strijdplan kwam er perfect uit. Hupperts kwam een groot aantal keren door aan de rechterkant. Alleen hadden we te weinig overtuiging en rendement voorin. We hadden ze op die momenten veel meer pijn moeten doen. Het tegendoelpunt ontstaat uit balbezit bij ons en dat is heel vervelend en onnodig", vertelt Streppel aan FOX Sports.

"Ik vond dat Utrecht de tweede helft een stuk beter begon en goed uit de startblokken kwam. Toen die storm geluwd was, konden wij beter opschuiven richting het doel van FC Utrecht. Daarna kwamen we ook op gelijke hoogte. Ook bij het tweede doelpunt van Utrecht hadden wij de bal en kregen we uit een counter een treffer tegen."

"Ondanks de nederlaag hebben we het best aardig gedaan. We moeten beseffen dat het overleven is en in de laatste fase heb ik dat gemist." Willem II blijft na de nederlaag een voorsprong van drie punten houden op nummer zestien Excelsior.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen