Ten Hag: "Klasse van de ploeg dat ze rug gerecht hebben"

21 februari 2016, 20:00

Erik ten Hag toonde zich zondag tevreden met de weerbaarheid van zijn ploeg tegen Willem II. FC Utrecht zag de Tilburgers in de slotfase langszij komen, maar stapten met een 2-1 overwinning van het veld.

Ruud Boymans nam bij de Domstedelingen beide doelpunten voor zijn rekening. "Boymans is ongelooflijk doelgericht en dat kan deze ploeg wel gebruiken. Het waren typische goals van Boymans. Ik ken hem al een tijdje en in het verleden heeft hij ook zo zijn doelpunten gemaakt." De spit had wel enig fortuin bij zijn acties. "Laten we het houden op een goede schijnbeweging", voegt Ten Hag met een knipoog toe tegenover FOX Sports.

"Voetballend konden we beter, met name in het offensieve gedeelte. Aan de bal moeten we beter in staat zijn om het positiespel te spelen. Ik vond onze organisatie wel goed staan, want ik kan me niet herinneren dat Willem II een echte kans heeft gehad. Het is klasse van de ploeg dat ze de rug gerecht hebben na de gelijkmaker."

Door de zege staat FC Utrecht op een vierde plek in de Eredivisie. Het beschikt over evenveel punten als Heracles Almelo, maar Utrecht heeft een beter doelsaldo. De achterstand op nummer drie AZ bedraagt twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen