Neville heeft stijgende lijn met Valencia te pakken

21 februari 2016, 20:08

Gary Neville lijkt de boel eindelijk aan het draaien te hebben bij Valencia. Vorige week boekte hij zijn eerste competitiezege met zijn club, zondag won het team van Neville met 1-2 van Granada.

Valencia kwam in de tweede helft op voorsprong tegen Granada. Tien minuten na rust zette Daniel Parejo zijn naam op het scorebord. De andere twee goals van het duel vielen allebei vlak voor het eindsignaal. Valencia verdubbelde de score via een treffer van Santi Mina. Edgar Mendez bracht de spanning weliswaar terug met de 1-2, maar verder dan dat kwam Granada ook niet.

Voor Neville was het de derde overwinning op rij met Valencia. Afgelopen donderdag stond het in de knock-outfase van de Europa League in eigen stadion tegenover Rapid Wien. Valencia liet niets heel van de tegenstander en boekte een riante 6-0 overwinning.

Athletic Bilbao en Real Sociedad stonden tegelijkertijd ook tegenover elkaar. Bilbao ging in eigen stadion verrassend met 0-1 onderuit. Jonathas nam het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen