Ajax wil AZ afstoppen: "Wel mooi dat ze derde staan"

26 februari 2016, 13:40

Het komende eredivisieweekend wordt afgesloten met een zeer fraai affiche. Nummer twee Ajax ontvangt in de eigen Amsterdam ArenA het in bloedvorm verkerende AZ, dat al zeven wedstrijden op rij zonder puntenverlies is en daardoor opgeklommen is naar plek drie. Joël Veltman is op zijn hoede, zo zei de verdediger tegen FCUpdate.nl.

"We willen thuis weer een overwinning behalen", sprak Veltman vorige week zondag na het 3-0 gewonnen thuisduel met Excelsior. "AZ is natuurlijk heel erg in vorm. Ik vind het wel mooi voor ze dat ze nu derde staan. Dat is prachtig voor die club, maar het is nu aan ons om er bij hun de rem op te gooien, door gewoon van ze te winnen."

Ajax kan zich geen misstap veroorloven, aangezien het druk op PSV wil houden. Momenteel is het gat met de koploper slechts één puntje. Op 20 maart staan de nummers één en twee tegenover elkaar in Eindhoven. Veltman is echter nog niet bezig met deze kraker. "Dat is nog veel te ver. We hebben voor die tijd nog genoeg competitiewedstrijden te spelen. Deze moeten we allemaal winnen en dan zien we het daarna wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen